> Начало > Новини > ЛАТИНО КРАЛЕТЕ ТОРИНО, ПАШАТА И ИЗВЕСТНИЯТ ВЛОГЪР BALLAN ЗАВЛАДЯХА СМОЛЯНСКАТА ПУБЛИКА

ЛАТИНО КРАЛЕТЕ ТОРИНО, ПАШАТА И ИЗВЕСТНИЯТ ВЛОГЪР BALLAN ЗАВЛАДЯХА СМОЛЯНСКАТА ПУБЛИКА

16.05.2022

Латино кралете Торино, Пашата и известният изпълнител, влогър и инфлуенсър Ballan завлядяха смолянската публика на концерта тази вечер на площад „България“ /Амфитеатър/. Концертът откри зам.-кметът Марин Захариев, който поздрави младежите и популярните изпълнители. Ballan поднесе изненади на феновете си. Бяха раздадени и награди. Популярният изпълнител ги призова да бъдат внимателни в интернет пространството.
Събитието се организира и като част от дейностите на проект ,,+CityxChange“, финансиран по програма Хоризонт 2020 и подготовката на Визия за Смолян 2050.
Неговото мото бе „Визия за Смолян през очите на младежите“. Имаше интерактивни уъркшопи, открита лаборатория за градско развитие „Моят глас има значение“, която очакваше младите хора на Смолян с иновативни идеи с кауза за бъдещето на града. Работилници във връзка с Европейската година на младежта 2022 с цел развитие на политиките за младежта на локално ниво, както и представяне на визията на смолянските младежи за развитието на град Смолян пред местната власт. 

Пресцентър на община Смолян