> Начало > Новини > КАЛЕНДАРЪТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН ЗА 2022 Г. Е ГОТОВ И НАЛИЧЕН

КАЛЕНДАРЪТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН ЗА 2022 Г. Е ГОТОВ И НАЛИЧЕН

26.11.2021

Календарът на Община Смолян за 2022 г. е готов. Цената е 8 лв., като цялата събрана сума от продажбата му ще бъде дарена на Александър Сираков от Смолян. Той е на 15 години, диагностициран е с ДЦП, епилепсия и спастична пареза на краката. До този момент Александър е претърпял 12 операции, но не може да ходи, за родителите му е все по-трудно да го извеждат навън, тъй като живеят в блок и трябва, да го пренасят на ръце през стълбите. Семейството се нуждае от мобилно устройство за изкачване на стълби за хора в инвалидни колички, така животът на Александър ще е много по-пълноценен защото няма да се налага да стои вътре по цял ден.
Търговстките обекти, от които може да закупите календара са:
1. Магазин за GSM аксесоари "Rtel" в сградата на Детмаг;
2. "Елкорект-Кокаров", Дълбоко дере;
3. Старата книжарница в Райково;
4. Застрахователен брокер "Балкан" - ул. Дичо Петров 15;
5. Магазин за GSM аксесоари S mobile - Кино Дружба
6. Магазин City light
7. Kukla beauty house - ул. Дичо Петров 15.
Също така в Деловодството и в Центъра за обслужване на граждани в Община Смолян.
Календарът може да се поръча и онлайн като ще Ви бъде изпратен чрез Еконт/Спиди, за целта ни пишете на лично съобщение адрес, телефон и брой календари, които искате да закупите.
Ако имате търговски обект и желаете също да се включите в продажбата се свържете с нас на лично съобщение или тел. 0301/ 67 666.
Вярваме, че и тази година всички заедно ще помогнем за по-добрият живот на едно българско дете, а освен красивите снимки, този календар ще Ви донесе още малко родопско настроение, в долния ляв ъгъл на всяка страница има QR код, сканирайки го с телефон ще може да се насладите на избрани родопски песни!
Идват най-светлите празници, може да подарите на близък човек този сътворен от Вас календар, но още по-ценното е, че по този начин ще дарите надежда на едно българско семейство!

Пресцентър на община Смолян