> Начало > Новини > ИНФОРМАЦИЯ ДО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БИЗНЕСА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СМОЛЯН

ИНФОРМАЦИЯ ДО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА БИЗНЕСА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СМОЛЯН

26.02.2021

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart обединяват сили в помощ на бизнеса, изправен пред предизвикателството COVID-19, чрез инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“.
Ако дигитализацията на бизнесите доскоро бе препоръчителна за развитието им, то в сегашния контекст на ограничения, тя се превърна в ключова стъпка за оцеляването им и затова проектът ще спонсорира и ще предостави напълно безплатно 130 едногодишни абонамента за онлайн магазин в платформата CloudCart.
По този начин всички засегнати от икономическите последствия от пандемията производители и търговци могат да стартират напълно безплатно свой онлайн магазин и да реализират продажби в онлайн пространството. За да получат своя пакет с едногодишен абонамент за онлайн магазин и услуги, представителите на бизнеса трябва да кандидатстват на специалната страница на инициативата в сайта на ИАНМСП, като информираме, че всички икономически дейности са допустими за участие.
Линк към инициативата: https://www.sme.government.bg/?p=52800
Изпълнителната агенция уверява, че инициативата няма никакви скрити такси и се изпълнява с идеална цел – да подпомогне българските производители, които изпитват затруднения в осъществяването на физическата си търговска дейност.
Разпространяваме тази информация, като се надяваме да бъде полезна за максимално много представители на частния сектор, които да се възползват от възможността да се сдобият със собствен онлайн магазин.

Пресцентър на община Смолян