> Начало > Новини > Община Смолян осигурява топъл обяд на 160 души

Община Смолян осигурява топъл обяд на 160 души

15.02.2021

В края на месец януари т.г., Община Смолян стартира проект „Топъл обяд в условията на пандемията от COVID-19 на територията на Община Смолян” по ОП за храни и/или основно материално подпомагане, финансирана от Фонд за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.
Социалната услугата, включваща приготвяне на храна – супа, основно ястие, хляб и поне веднъж седмично десерт се предоставя всеки работен ден и осигурява топъл обяд на 160 души, отговарящи на условията на програмата. Продължителността на проекта е до 27.04.2021 г.
Община Смолян продължава да приема заявления на кандидати за потребители за получаване на топъл обяд. Всеки желаещ следва да представи попълнени Заявление – декларация (Приложение № 2) и Декларация за разкриване на данъчна и осигурителна информация за всяко съжителстващо лице (Приложение № 20).
Документите са налични на гише № 1 и Гише № 2 в Центъра за административно обслужване на граждани в сградата на Община Смолян и могат да се подават от 8.30 ч. до 17.00 ч. всеки работен ден.

Пресцентър на община Смолян