> Начало > Новини > ПОЗДРАВЛЕНИЕ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ

31.12.2020

Уважаеми съграждани и гости на Смолян,

В тези празнични дни, когато на прага е Новата година, всички ние си правим равносметка – за успехите и пораженията, за радостта и тъгата. Отброяваме последните часове до Святата новогодишна нощ, когато всеки от нас ще си пожелае това, което най-силно иска и ще повярва, че с рождествената светлина то ще се случи.

Нека и тази година посрещнем Новогодишните празници с доброта в сърцето, светлина в душата и вяра в новото начало! Да си пожелаем преди всичко здраве – за нас и близките ни! Топлина и уют в дома, щастливи деца! Да даряваме обич и подкрепа! Да следваме мечтите си и да ги претворяваме в красива реалност! Нека дните ни през Новата година да са изпълнени с надежда и вдъхновение, мир и разбирателство! Нека с вяра побеждаваме предизвикателствата, а делата ни да бъдат благословени!

В навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве , благоденствие и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание през 2021 година .

Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото. Да посрещнем щастливи и уверени в силите си настъпващата 2021 година!


МИРНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Венера Аръчкова
Председател на Общински съвет- гр. Смолян