> Начало > Новини > Модерна фитнес зала беше открита в ОУ „Юрий Гагарин“ в Смолян

Модерна фитнес зала беше открита в ОУ „Юрий Гагарин“ в Смолян

27.01.2020

Модерна фитнес зала беше открита днес в ОУ „Юрий Гагарин“ в Смолян. Лентата на новата спортна придобивка прерязаха директорката на училището Йорданка Дюлгерова и Младен Илиев, който дари уредите за оборудването на залата. На събитието присъстваха председателят на Общинския съвет Венера Аръчкова, общинската съветничка София Иванова, зам.-кметът Марин Захариев и директорът на ОД на МВР Николай Димов. Преди откриването, талантливите ученици изнесоха музикална програма и получиха заслужени аплодисменти от публиката. „Откриваме залата за спорт, за да бъдем по-добри, да спортуваме и пазим традициите“, каза Дюлгерова. Тя благодари на известния спортист и културист Младен Илиев, който е възпитаник на училището и дарител на уредите.Директорката изказа и благодарност към Аръчкова и Захариев, защото залата е била ремонтирана по проект на „Красива България“, а след това е била сменена и дограмата.
Председателят на Общинския съвет поздрави с новата придобивка учениците и учителите и каза, че приоритет в управлението на кмета Мелемов са децата. Тя им пожела да бъдат здрави, щастливи и да ползват всички спортни съоръжения града.
Възпитаниците на училището бяха поздравени и от зам.-кмета Захариев, който посочи, че няма нищо по-хубаво от това да се инвестира в спорта, за да бъдат учениците здрави да се забавляват.
 

Пресцентър на община Смолян