> Начало > Новини > ДНЕС БЯХА ДАРЕНИ СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ОТ ИНИЦИАТИВАТА „КАЛЕНДРАР НА ОБЩИНА СМОЛЯН -2020 Г.” НА МАЙКИТЕ НА

ДНЕС БЯХА ДАРЕНИ СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА ОТ ИНИЦИАТИВАТА „КАЛЕНДРАР НА ОБЩИНА СМОЛЯН -2020 Г.” НА МАЙКИТЕ НА РАДИНА И ДЕНИСЛАВ

21.01.2020

Днес бяха дарени събраните средства от инициативата „Календар на община Смолян -2020 г.” на майките на Радина и Денислав - Милена и Светослава . Събраната сума в размер на 10 790 лв. беше разделена по-равно за двете дечица и им беше връчена от кмета Николай Мелемов.
„ Благодаря на всички хора от Смолян и страната, които бяха съпричастни към благородната кауза и дариха средства за лечението на вашите деца като закупиха календара на община Смолян. Радина и Денислав са и наши деца затова може да разчита на помощ, която не приключва с тази инициатива,, каза Мелемов пред майките.
„Изказваме и нашата благодарност към г-н Мелемов за организираната благотворителна инициатива и всички хора, които се включиха в нея и дариха средства за нашите дечица.. Думите не ни стигат да изразим нашата благодарност. Надяваме се и нашите деца като пораснат да бъдат също толкова благородни. Родопчани са много добри хора”, посочиха със сълзи на очи майките. Те обясниха, че на Радина и Денислав предстоят много процедури и лечение в чужбина затова тази помощ им е изключително много ценна.
Община Смолян благодари на всички, които показаха съпричастност към благородната кауза, както и на авторите на снимките, които ги предоставиха безвъзмездно за изработването на календара. Изказваме благодарност и към всички хора, които се отзоваха да продават календара с благотворителна цел.
Втората ни инициатива приключи успешно, благодарение на всички участници в нея и хора с големи сърца.
От 1 февруари стартира и третото издание на инициативата за Календар - 2021 г. на община Смолян.

Пресцентър на община Смолян