> Начало > Проекти > CITYXCHANGE

CITYXCHANGE

Представители на общинска администрация Смолян, проведоха демонстрация на различните видове възобновяеми енергийни източници.

27.06.2022

Инициативата е по проект ,,+CityXChange” и цели да спомогне за създаде на така нареченото ,,Следващо поколение умни граждани“.

Да създадем заедно по-чист и по-зелен Смолян

17.06.2022

Кампанията ще се проведе посредством онлайн инструмент, който дава възможност на града и неговите жители да експериментират и заедно да работят за подобряване на градското пространство.

В рамките на два поредни дни в ЕГ ,,Иван Вазов“, гр. Смолян се проведоха открити уроци на деветокласници от експерт по енергийна ефективност към Община Смолян

09.06.2022

Представена бе Енергийна кутия ,,Хоризонт“, която представлява комплект от различни модули с помощта на които може да се демонстрират всички начини и технологии за използване на възобновяема енергия.

В Sky Hub Smolyan се проведе играта ,,Климатична Фреска“ с участието на деветокласници от ПГИ ,,Карл Маркс“, гр. Смолян.

03.06.2022

В началото на месец юни в Sky Hub Smolyan се проведе поредното издание на играта ,,Климатична Фреска“ с участието на деветокласници от ПГИ ,,Карл Маркс“.

Ученици от Езикова гимназия ,,Иван Вазов“, гр. Смолян участваха в информационно-образователно събитие ,,Климатична фреска“.

01.06.2022

На 31.05.2022г. се проведе информационно-образователна игра ,,Климатична фреска“ с ученици от десети клас на Езикова гимназия ,,Иван Вазов“, гр. Смолян.

Визия на младите за бъдещето на града ни

19.05.2022

Събитие по повод Европейска година на младежта 2022

Община Смолян проведе демонстрация на различни видове възобновяема енергия в ,,Sky Hub Smolyan” с участие на ученици от СУ ,,Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Смолян

28.04.2022

На 27.04.2022 г. екипът на проект „+CityxChange“ проведе информационно и обучително събитие за представяне на различните начини за генериране на енергия с помощта на специалния демонстрационен комплект ,,Хоризонт”.

Община Смолян взе участие в Sustainability Forum Sofia - събитие посветено на градската устойчивост, което се проведе на 20 април 2022 година в гр. София.

21.04.2022

Откриване на събитието направи Министърът на околната среда и водите - Борислав Сандов, като във форума взеха участие специалисти от сектора на правителствено, експертно и бизнес ниво, които представиха и обсъдиха последните тенденции в устойчивото ...

По повод предстоящия Международен ден на земята, представители на Община Смолян демонстрираха играта ,,Климатична Фреска‘‘ с участието на ученици от СУ ,,Отец Паисий‘‘ – гр. Смолян.

18.04.2022

На 15.04.2022г. в Регионална библиотека ,,Николай Вранчев‘‘- гр. Смолян бе представена образователната игра ,,Климатична Фреска‘‘, в която взеха участие ученици от СУ ,,Отец Паисий‘‘- гр. Смолян.

Преслист от провеждането на среща-дискусия на тема ,,Устойчиво развитие на енергийни източници. Позитивни сгради‘‘ на 14.04.2022г.

14.04.2022

Община Смолян заедно с екипа на ЕВРОПА ДИРЕКТНО-Смолян, проведоха среща-дискусия на тема ,,Устойчиво развитие на енергийни източници. Позитивни сгради‘‘.

< 1 2 3 >