МЕТОДИЧЕСКИ УКАЗАНИЯ НА ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

23.05.2024

 

Централната избирателна комисия публикува методически указания във връзка с провеждане на избори за членове на европейски парламент и за народно събрание на 9 юни 2024 г.

 

 

 

С пълния текст на указанията за гласуване със специализирани устройства за машинно гласуване и при гласуване с хартиени бюлетини можете да се запознаете в прикачените файлове.

WORD файл - Методически указания на Централната избирателна комисия по прилагане на Изборния кодекс от секционните избирателни комисии в страната в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г. в предизборния ден и до закриване на изборния ден при гласуване с хартиени бюлетини, приети с Решение № 3338-ЕП/НС от 20 май 2024 г.

WORD файл -  Методически указанияна Централната избирателна комисия по прилагане на Изборния кодекс от секционните избирателни комисии в страната в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на
9 юни 2024 г. в предизборния ден и до закриване на изборния ден при гласуване с хартиени бюлетини и със специализирани устройства за машинно гласуване,
приети с Решение № 3339-ЕП/НС от 20 май 2024 г.

За повече информация, посетете интернет страницата с методически указания на Централна избирателна комисия: Централна избирателна комисия (cik.bg)