> Начало > Обяви и съобщения > ПРИЗИВ ЗА ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ

ПРИЗИВ ЗА ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ

01.04.2021

 П Р И З И В
КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА СМОЛЯН И
ЖИТЕЛИТЕ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНАТА


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

По традиция всяка година община Смолян организира кампания за пролетно почистване. Тази година кампанията ще започне на 5 април и ще продължи до 18 април 2021г..
Предстои един от най–хубавите и светли християнски празници в календара – Великден. Нека го посрещнем с чистота и хармония.
Пролетта е сезон, през който природата се събужда за ново начало. Така и ние, имаме нужда да започнем на чисто. Сега е момента да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги – всички места, които са свързани с нашия живот.
От всички нас зависи дали ще живеем и работим в една по–чиста и по – приветлива среда.
Моят апел е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим градът ни по–чист, по–уютен и приветлив. И да посрещнем Великден с усмивки и добро настроение.
Събраните битови отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали до тях. Автомобилите на фирмата, която се грижи за чистотата на Смолян, ще ги извозят своевременно.

Уважаеми съграждани,

Да се включим в кампанията за пролетното почистване на община Смолян и да направим града, в който живеем по – чист и красив. Това е наша споделена отговорност!
Благодаря на всички, които ще се включат в кампанията!

НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ
Кмет на община Смолян