> Начало > Обществени обсъждания > ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ОТНОСНО РЕДА ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ЖИЛИЩНИ НУЖДИ, НАСТАНЯВАНЕ ПОД НАЕМ И

ПОКАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ОТНОСНО РЕДА ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ЖИЛИЩНИ НУЖДИ, НАСТАНЯВАНЕ ПОД НАЕМ И ПРОДАЖБА НА ЖИЛИЩА - ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ

11.05.2016

П О К А Н А
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

На Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди, настаняване под наем и продажба на жилища — общинска собственост.

 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,


Съгласно чл. 26, ал. 2 от Закона за нормативните актове, Ви Уведомяваме, че на 27.05.2016г. /петък/ от 16.00 часа в зала на 211 на общинска администрация - Смолян ще се проведе обществено обсъждане на : Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди, настаняване под наем и продажба на жилища — общинска собственост. Заинтересованите лица имат възможност да внесат предложения и становища по проекта.

Николай Мелемов
Кмет на Община Смолян

Мотиви - към проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за установявяне на жилищни нужди, настаняване под наем и продажба на жилища - общинска собственост.