> Начало > Новини > Календарът на Община Смолян за 2021 г. е готов и наличен

Календарът на Община Смолян за 2021 г. е готов и наличен

19.11.2020

Календарът на Община Смолян за 2021 г. е готов и наличен. Той отново ще се продава с благотворителна цел, като този път събраните пари ще бъдат дарени на Александра Костадинова Тодорова от Смолян. Тя е на 6 год., диагностицирана с ДЦП и епилепсия. До момента на малката Алекс са направени 2 операции, а следващата година предстои нова операция в Сърбия.
Вярваме, че с помощта на всички вас ще се съберат средства, с които да подпомогнем лечението на детето.
От тази година започваме да продаваме календара на цена 7 лв., като единствената цел е да се съберат повече пари за предстоящите операции на Алекс.
Снимките, които са включени в календара на Община Смолян за 2021г. са дело на Атанас Малаков, Анелия Захариева, Рейхан Ферад, Станислав Карталов, Димитър Табаков, Георги Гаджев, Владимир Дамянов, Христо Чилов, Теодора Атанасова и Виктор Пашов. Отново искаме да изкажем огромни благодарности на тях и всички останали, които изпращаха своите фотографии.

Календарът ще се продава на следните места:


-Център за обслужване на граждани /западното крило на Общината/;


-Деловодството на Община Смолян;


-Магазин за GSM аксесоари „Rtel“ в сградата на „Детмаг“;


„Елкорект –Кокаров“, Дълбокото дере до офиса на ЕКОНТ;


- KUKLA BEAUTY HOUSE, ул. „Полк. Дичо Петров“ 15;


-Старата книжарница в Райково;


-Застрахователен брокер "Балкан", ул. „Полк. Дичо Петров“ 15;


Ако има и други собственици на търговски обекти, които желаят да продават календара, нека се свържат с нас на лично съобщение или на телефон 0301/67666.
Всички, които не живеят в Смолян, ще може да го поръчат и ще им бъде доставен със спедиторска фирма, само ни пишете на лично съобщение в страницата.
Моля, споделяйте тази публикация, за да достигне до възможно най-много хора и съответно, да се съберат повече пари за лечението на Алекс. Нека чрез прекрасния календар, направен с вашите снимки, не просто покажем красотата на Родопите, но и помогнем за по-успешно и бързо лечение на шестгодишното дете!

Пресцентър на община Смолян