> Начало > Новини > Кметът Мелемов получи грамота от военния министър за активно участие и принос за издигане авторитета на Б

Кметът Мелемов получи грамота от военния министър за активно участие и принос за издигане авторитета на Българската армия

14.02.2020

Кметът Николай Мелемов получи Благодарствена грамота от министъра на отбраната Красимир Каракачанов за активно участие и принос за издигане  авторитета на Българската армия. Отличието му беше връчено от зам.-началника на Военното окръжие в  Смолян майор Анастас Велков.
Мелемов благодари за грамотата и посочи, че със 101 Алпийски полк винаги е имал добро и ползотворно сътрудничество. Военнослужещите оказват помощ за справянето с проблемите, предизвикани от природни бедствия . Военните са заслужили благодарността и уважението на смолянчани. Те участват във всички най-мащабни прояви от културния календар на Общината, свързани с честването на бележити дати на историческата ни памет.
През юни м.г. Смолян беше домакин на събитие от информационната кампания на Министерството на отбраната „Бъди войник“, която премина при изключителен интерес от страна на младите хора в града. Проявата се проведе със съдействието на община Смолян.

Пресцентър на община Смолян