> Начало > Новини > Младежко сдружение ще проведе в Смолян националната премиера на семинара си за ненасилствено общуване

Младежко сдружение ще проведе в Смолян националната премиера на семинара си за ненасилствено общуване

13.02.2020

Тази неделя, 16  февруари, местното Сдружение "НИЕ" ще проведе националната премиера на семинара си - Ненасилствено общуване - 1 ниво. Събитието ще се състои от 15,30 часа в Източното крило на община Смолян, ет.6, в залата на младежкото пространство на YIYD.
В семинара по забавен и достъпен начин, местните младежи ще могат да придобият умения, които ще им помогнат да имат по-хармонични взаимоотношения и по-лесно да постигат своите цели в живота. Събитието представлява първата от общо три части на семинара по темата, като другите две предстои да се проведат в следващите седмици, съобщават от сдружението.
Лекторите са местни младежи, като повечето от тях са все още ученици в ЕГ и ППМГ в Смолян, но вече имат зад себе си стаж като хонорувани преподаватели на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", където Сдружение "НИЕ" редовно провежда обучителни семинари за студенти от Педагогическия факултет.
Събитието се провежда с подкрепата на община Смолян.

Пресцентър на община Смолян