> Начало > Новини > Община Смолян организира среща за всички любители на тениса на корт с Димитър Кузманов – втора ракета на

Община Смолян организира среща за всички любители на тениса на корт с Димитър Кузманов – втора ракета на България

18.10.2019

Община Смолян организира среща за всички любители на тениса на корт с Димитър Кузманов – втора ракета на България. Практикуващите този спорт ще имат възможност да се запознаят, поговорят, да получат автограф и присъстват на открит урок по тенис от най-високо ниво. Срещата ще се проведе в тази събота /19 октомври/ от 11 часа на общинския корт, който се намира в многофункционалната спортна площадка, стадион „Смолян“. Все повече млади хора започват да практикуват този спорт, за което способства и обновената спортна база, няколкото тенис корта и зали, които са подходящи за тенис на корт. За пръв път освен в града възможности за игра на тенис на корт има в селата Търън и Смилян на новоизградените многофункционални спортни площадки.
Община Смолян продължава инициативата да кани известни спортисти, които от първа ръка да предават своите знания и умения на децата, така че очаквайте скоро нови срещи с вашите спортни идоли.

Пресцентър на община Смолян