> Начало > Новини > Кметът Николай Мелемов благодари за организацията и провеждането на Роженския събор

Кметът Николай Мелемов благодари за организацията и провеждането на Роженския събор

22.07.2019

Кметът Никола Мелемов изказва благодарност на всички участници и институции, които допринесоха за огромния интерес и отличната организация на Събора на народното творчество и животновъдството „Рожен” – 2019.
Той изразява най-искрена почит и признателност към всички участници във фолклорния фестивал, които пазят духа и поддържат живи традициите.
„Вие сте тези, които превърнахте Роженския събор в събитие на българските идеали и ценности. Предадохте огнения си темперамент на публиката, която ви благодари с нестихващи аплодисменти и емоции. Желая ви много предстоящи изяви, в които заедно с публиката да съпреживявате магията на българския фолклора“, заяви кметът.
Той изрази уважение и към всички, дошли от близо и далеч, за да се почувстваме по-сплотени и силни в името на България.
„Благодарен съм на всички държавни институции за оказаното съдействие и помощ за провеждането на най-мащабното фолклорно събитие в страната. Изразявам своята признателност и уважение за всеотдайната подкрепа и висок професионализъм на всички служители, допринесли за нормалното и спокойно провеждане на събитието. Уверен съм, че съвместната ни ползотворна работа и взаимодействие ще продължат и занапред“, пише в благодарствено си писмо Мелемов.
Той отличава високия професионализъм, безупречната организация и добрата комуникация между ведомствата – Областна управа, Полиция, Пожарна, Областно пътно управление, РЗИ, МБАЛ, Център за спешна медицинска помощ, 101-ви алпийски полк, Областна дирекция по безопасност по храните, „ВиК“, ЮЦДП, ДГС – Смолян и др.
Мелемов благодари и на журналистите, фотографите и аудиовизуалните екипи, които популяризираха най-мащабното фолклорно събитие на годината, каквото беше Роженският събор.