> Начало > Новини > Талантите от ДГ „Радост” спечелиха първа награда на национален конкурс, родителите благодарят на кмета Ме

Талантите от ДГ „Радост” спечелиха първа награда на национален конкурс, родителите благодарят на кмета Мелемов за подкрепата

02.05.2018

Родителите на танцова формация „Радост” към детската градина „Радост” в смолянския кв.Устово благодарят на кмета Николай Мелемов за подкрепата, която е оказал на малчуганите , за да се явят на Националния детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче” и да спечелят първа награда. В писмото се казва: „Благодарение на Вашата помощ за пътуването и настаняването в Стара Загора ние бяхме спокойни. Благодарение на ръководителят на танцовата формация, хореографката Олга Келевска и ръководството на ДГ „Радост” ние бяхме сигурни, че децата ще успеят. За първи път нашите шестгодишни танцьори се явиха на сцена и пред многолюдна публика и спечелиха първа награда.
Подкрепата към децата е и грижа за Смолян. Спокойствието на родителите е успех за бъдещето. Подкрепата има знак за развитие на талантите.
Бъдете здрав и успешен ръководител на града, г-н Мелемов! Бъдете все така отзивчив към нуждите на хората. Доброто се връща! Ние Ви го пожелаваме от все сърце! „ се казва още в писмото на родителите.

Пресцентър на община Смолян