> Начало > Новини > Филиалът на ПУ в Смолян благодари на кмета Мелемов за оказаната помощ при отстраняване на щетите след ур

Филиалът на ПУ в Смолян благодари на кмета Мелемов за оказаната помощ при отстраняване на щетите след ураганния вятър

22.01.2018

Филиалът на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в град Смолян изказва своята огромна благодарност за навременната и адекватна намеса от страна на г-н Николай Мелемов, кмет на Община Смолян, за отстраняване на щетите, нанесени от ураганния вятър на сградата на Филиала.
На 18.01.2018 г. в следствие на силния вятър, част от покривната конструкция на северното стълбище на учебната сграда на ПУ, Филиал – Смолян бе отнесена от вятъра и свалена на тревната площ в двора. Истинско чудо е, че няма пострадали, имайки предвид, че във Филиала се обучават над 450 студенти. Благодарение на добрата координация и съгласувани действия между Община Смолян, държавните институции и Филиал – Смолян, възстановяването на покривната конструкция започна още на следващия ден, в следствие, на което учебният процес продължи своя нормален ритъм, се казва в благодарственото писмо на Филиала на ПУ.

 Пресцентър на община Смолян