> Начало > Новини > За осма година, евродепутът Уручев и кметът Мелемов подариха коледен празник на 180 деца със специални об

За осма година, евродепутът Уручев и кметът Мелемов подариха коледен празник на 180 деца със специални образователни потребности

15.12.2017

За осма поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът Николай Мелемов подариха Коледен празник за 180 дечица със специални образователни потребности. Празникът, който се проведе в театъра, откри началникът на РУО –Смолян Мария Семерджиева. Малчуганите твориха новогодишни символи в различни творчески ателиета, други рецитираха стихчета и пяха. Най-важно е да се чувствате щастливи и да сте добре, тогава и ние възрастните сме спокойни. Желая ви да се забавлявате на тържеството, защото вие сте чудесни и послушни деца и пълноценни граждани на нашата община, каза в поздрава си към малчуганите Мелемов.
Евродепутатът Уручев също поздрави малките палавници като им пожела да са живи, здрави , щастливи и усмивките никога да не слизат от лицата им. Той им пожела още весело посрещане на Новата година и тя да е по-хубава и успешна за тях.
За изненада на всички пристигна Дядо Коледа и Снежанка. Любимецът на децата донесе чували с подаръци, които раздаде на послушните деца.
На тържеството поздрави децата и командирът на 101 Алпийски полк полковник Димитър Кацаров. Военното формирование заедно с Регионалния център за подкрепа процеса на приобщаващото образование са сред основните организатори на събитието. Празникът уважи и директорът на РДСП Петя Пампорова.
Заслужени аплодисментите получиха и Смолянската професионална гимназия по туризъм и строителство "Никола Й. Вапцаров" , разпознаваеми и доказали се в кетъринга.

Пресцентър на община Смолян