> Начало > Новини > Тази сряда, 13 декември, в Смолян: „Младежта в действие”

Тази сряда, 13 декември, в Смолян: „Младежта в действие”

12.12.2017

Млади хора като Вас – активни и идейни, които търсят нещо различно, нещо яко за себе си в Смолян и региона! Малко „възрастни“ с младежки дух, които ще Ви провокират да дискутирате, мислите и представяте активно идеите и себе си! Ще има изненади, много парти и празнично настроение. Не пропускайте събитието тази сряда, 13 декември, от 17 до 19,30 ч. в Община Смолян, зала МИКЦ „Аз Мога“, източно крило, етаж 6
Ще учиш ли, ще „бачкаш“ ли…?!
Тази сряда в Смолян каним ученици и учители на събитието „Младежта в действие“. Очаквайте много забавно парти, дискусия и младежка игра посветени на реализацията, възможности за образование и следване, пътувания в чужбина и фестивали, както и вълнуващи награди и преживявания!
Искате ли да научите как най-добре учите и къде са Вашите таланти и скрит потенциал?! Познавате ли множествената си интелигентност и стила си на учене!? По време на събитието ще можете да си направите безплатен тест за множествена интелигентност – коя е твоята интелигентност и стила Ви на учене.
Каним Ви да бъдем заедно в сряда и да се забавляваме, говорим, дискутираме, създаваме и представяме идеи, които ще пренесем от мислите в реалността!
Очаквайте много идеи и информация за: възможности за пътуване и участие в младежки обмени, възможности за образование и следване в България и чужбина, тест за Множествена интелигентност и стил на учене, които можете да си направите безплатно по време на събитието. Забавна игра посветена на избор на най-подходящо учебно заведение за мен и това, което искам да уча и да се реализирам. Парти настроение, музика и изненади от организаторите.
Ще има осигурени здравословен и не чак толкова „джънк“, с който да се „претаптаваме“ по време на събитието. Задължително чай, малко кафенце и два-три бонбона (шоколадови).

За контакти и повече информация:
Аделина Фисинска: 0885622344
Теодор Василев: 0887558476
Валентин Кехайов: 0877021288

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта по ПОДПРОГРАМА 1: РАЗВИТИЕ НА МРЕЖАТА ОТ МЛАДЕЖКИ ИНФОРМАЦИОННО – КОНСУЛТАНТСКИ ЦЕНТРОВЕ (МИКЦ) от Сдружение „Криле от светлина“ в партньорство с Народно читалище „Бъдеще сега 2006“ и община Смолян.