> Начало > Новини > Секретарят на община Смолян Момчил Николов поздрави хората с увреждания по повод Международния им ден -

Секретарят на община Смолян Момчил Николов поздрави хората с увреждания по повод Международния им ден - 3 декември

01.12.2017

Секретарят на община Смолян Момчил Николов поздрави от името на кмета Николай Мелемов хората с увреждания по повод 3 декември, когато се отбелязва Международния им ден. Пожелавам ви здраве , достоен живот и много сили, за да посрещате трудните моменти, които животът ви поднася. Бъдете все така сплотени, а заедно ще преодоляваме всякакви препятствия. И тъй като сме в навечерието на Коледно-новогодишните празници ви желая много настроение и да се сбъдне всичко, което сте си намислили”, каза в поздрава си Николов. На тържеството на инвалидите, тази вечер, присъстваха депутатът д-р Даниела Дариткова и зам.-кметът Марин Захариев.
Председателката на регионалната структура на Съюза на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева благодари на Мелемов и община Смолян за отпуснатите средства, благодарение на които е организиран празника. Тя връчи благодарствени писма за подкрепата и помощта към инвалидите на смолянския кмет, д-р Дариткова, зам.-кмета Захариев , секретаря Николов, директорката на ОДК Гинка Михайлова и др.
За доброто настроение на празнуващите се погрижиха талантите от Обединения детски комплекс.

Пресцентър на община Смолян