> Начало > Новини > Светлините на коледната елха ще грейнат на 4 декември в Смолян

Светлините на коледната елха ще грейнат на 4 декември в Смолян

27.11.2017

Светлините на коледната елха ще грейнат на 4 декември, понеделник , на амфитеатъра на Новия център в Смолян. Тържеството ще започне в 16,30 часа. Кметът Николай Мелемов ще запали светлините на 6 метровото изкуствено коледно дърво заедно с талантите от ОДК и с малчугани от детските градини. Ще има и изненада за тях - ще пристигне и Дядо Коледа.
За поредна година, Мелемов реши средствата от поздравителните картички, които изпраща администрацията за Коледните и Новогодишните празници да се използват за подаръци на децата. Най-малките жители на града ще получат лакомства на 4 декември, когато се палят светлините на елхата. Новогодишните поздравления до съответните институции ще бъдат изпратени в електронен вариант.
Служители на община Смолян вече приключват с коледната украса по улиците и кварталите в града. Поставени са гирлянди, светещи завеси и друга пищна украса. Предстои украсяването на градската елха и коледните дръвчета на Стария център в Смолян, кварталите Райково и Устово
Кметът Мелемов кани смолянчани и гостите на града на паленето на светлините на градската елха. Събитието ще се превърне в празник смолянските деца, защото Коледа и Нова година са едни от светлите празници.
 

Пресцентър на община Смолян