> Начало > Обяви и съобщения > ПРИЗИВ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА СМОЛЯН И СЪСТАВНИТЕ СЕЛИЩА НА ОБЩИНАТА

ПРИЗИВ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА СМОЛЯН И СЪСТАВНИТЕ СЕЛИЩА НА ОБЩИНАТА

13.03.2017

ПРИЗИВ
КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА СМОЛЯН
И СЪСТАВНИТЕ СЕЛИЩА НА ОБЩИНАТА


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
По традиция всяка година община Смолян организира кампания за пролетно почистване. Тази година кампанията ще започне на 13 март и ще приключи на 10 април.
Предстои един от най - хубавите и светли християнски празници в календара - Великден. Нека го посрещнем с чистота и хармония.
Пролетта е сезон, през който природата се събужда за ново начало. Така и ние, имаме нужда да започнем на чисто. Сега е момента да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги - всички места, които са свързани с нашия живот.
От всеки от нас зависи дали ще живеем и работим в една по - чиста и по - приветлива среда.
Моят апел е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим градът ни по - чист, по - уютен и приветлив. И да посрещнем Великден с усмивки и добро настроение.
Събраните битови отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали до тях. Автомобилите на фирмата, която се грижи за чистотата на Смолян, ще ги извозят своевременно.


Уважаеми съграждани,
Да се включим в кампанията за пролетното почистване на община Смолян и да направим градът, в който живеем по - чист и красив. Това е наша споделена отговорност!
Благодаря Ви за участието!

 
НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ
Кмет на община Смолян

ПРИЗИВ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА СМОЛЯН И СЪСТАВНИТЕ СЕЛИЩА НА ОБЩИНАТА